ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σχολική Ενημέρωση

ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΠ

Θέματα ΣΕΠ

E-BOOKS

Ε-Books

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

Βιβιοθήκες

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ηλεκτρονικά Εργαστήρια
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Ρωτήστε τον Καθηγητή

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαγωνίσματα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ

Συζήτηση με συμμαθητές

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προσωπικά Δεδομένα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

Συμμετοχή στην Infosystem

Τα Τεχνικά και Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (ΤΕΕ) και τα Σχολικά Εργαστηριακά Κέντρα (ΣΕΚ) της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στην έκθεση Infosystem που διοργανώνει η HELEXPO (από 6 έως και 9 Οκτωβρίου 2005), με την οικονομική ενίσχυση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων.


Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι, να προβληθούν στους επισκέπτες της κλαδικής αυτής έκθεσης οι δράσεις των σχολικών μονάδων Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στον τομέα της Πληροφορικής. Η Πληροφορική στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση αποτελεί βασικό γνωστικό αντικείμενο όλων των Τομέων και όχι μόνο του Τομέα Πληροφορικής & Δικτύων Η-Υ. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στα εκθέματα που απαρτίζονται από διδακτικά βιβλία της Πληροφορικής όλων των Τομέων και σε έργα μαθητών του προγράμματος «Δαίδαλος» και «Τεχνομάθεια».


Στα πλαίσια της Infosystem θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06-09-05 και ώρα 12.30, ημερίδα με θέμα : «Όταν το επαγγελματικό σχολείο συναντά τον κόσμο των επιχειρήσεων». Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το ομώνυμο πρόγραμμα Leoanrdo da Vinci που υλοποιεί το Γραφείο ΤΕΕ ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης με εταίρους το Τμήμα Β΄(ΤΕΕ) του ΥπΕΠΘ και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτ. & Δευτ. Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας. Με το πρόγραμμα αυτό επιδιώκεται η μεταφορά της ευρωπαϊκής εμπειρίας στην Ελλάδα σε ότι αφορά στην πρακτική άσκηση των μαθητών σε επιχειρήσεις.

Περισσότερα Νέα

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΙΔΑΛΟΣ 2004-2005

1ο ΤΕΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ